Welkom bij Labyrinspiratie

Labyrinspiratie workshop

Onderzoek je pad in het labyrint

Het labyrint is een oeroud archetypisch symbool dat al millennia over de hele wereld gevonden wordt. Het wordt in vele culturen gezien als een weergave van je levensweg. Het labyrint biedt je een veilige ruimte waar je gedachten kunnen verstillen en je gevoel gehoord kan worden; een plek waar hart en hoofd kunnen verbinden. Het labyrint als dagelijkse spiegel, een rechtstreekse route naar je intuïtie, een pelgrimstocht naar bezieling, een probleem-oplossend instrument.

Tijdens elke activiteit staat ervaring centraal. Je ontvangt informatie en achtergronden; de uitnodiging is zelf te gaan ontdekken wat het labyrint je brengt.

/ | \

Labyrinspiratie workshop op de Schaapshoeve

Samen met Jack Peters organiseer ik een mooie workshop in het labyrint van de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn in Langenboom (N-Br). In de ochtend leer je over en met het labyrint. Je hoort over historie en achtergronden. Je leert hoe je zelf een labyrint kunt tekenen of maken. Verschillende manieren van lopen en werken met het labyrint passeren de revue. Informatie wordt doorvlochten met ervaring: je loopt diverse malen het labyrint.

Walk as One at 1

Deze Labyrinspiratie dag wordt gehouden op Werel Labyrint Dag. Op deze dag staat wereldwijd de ‘Walk as One at 1’ centraal. Je loopt in je eigen tijdzone om 13 uur het labyrint. De uitnodiging is om het labyrint te lopen in de gedachte van vrede en harmonie. Zo rolt er een golf van vredige energie over de hele wereld, startend in Nieuw-Zeeland en eindigend in Alaska.

Dat maken we natuurlijk onderdeel van onze workshop!

De Walk as One at 1 is vandaag onderdeel van de labyrint dag workshop op de Schaapshoeve. Ook als je niet meedoet met de workshop, ben je van harte welkom om met de deelnemers en ons om 13 uur de mooie Walk as One at 1 te lopen. Aan het eind van de wandeling kun je even uitklinken en nagenieten in de steencirkel, als wij weer verder gaan met de workshop. Fijn als je je komst wilt aankondigen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0611587204.

In de middag onderzoek je het labyrint en je eigen levenspad. Aan de hand van zeven levensfasen onderzoek je in het klassiek labyrint je eigen levenspad. Het eigentijds labyrint toont een ander levenspad en de vergelijking tussen die twee levert verrassende inzichten op. Ook in de middag wisselen informatie en ervaring elkaar af.

Tussen de wandelingen door is er gelegenheid tot het delen van ervaringen en inzichten. Ter afsluiting van de dag lopen we op vrolijke manier gezamenlijk het labyrint.
 

Weersvooruitzichten

Je zult regelmatig buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan schoenen, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen.


Praktische informatie

Datum & tijd:
Wereld Labyrint Dag, zaterdag 4 mei 2024
van 10:00 tot 16:30 uur, welkom vanaf 09:30 uur

Locatie:
De Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 15, 5453 SE in Langenboom (N-Br)

Prijs: €80,-
koffie/thee en biologisch-vegetarische soep (neem verder je eigen lunch mee)
inclusief digitale syllabus

Aanmelden:
via de website van de Schaapshoeve, pagina Labyrinspiratie workshop of stuur een mailtje naar mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Reacties van deelnemers

"Carin en Jack wisten onmiskenbaar waarover ze het hadden. Ze leidden ons in voor hun labyrint. Dat deden ze op een begrijpelijke, aardse en toegankelijke manier. Ook in het labyrint hielden zij ons, zonder dat dat opviel of hinderde, in de gaten. Hun toon en de zorgvuldigheid waarmee zij onze groep omringden, voelde weldadig aan, en daarmee veilig." - Hans

"Dat was een uitstekende dag gisteren, waarvoor veel dank. Het was een interessant voorproefje, want ik voel wel dat dit onderwerp onuitputtelijk is." - Ellen

“Carin en Jack creëren een sfeer waarin vertrouwen kan opbloeien en wij met hoofd en hart deze workshop kunnen beleven. Dank!” - Tineke, Mireille en Cobi

 

Wat zijn andere reacties van gasten?
Lees het hier.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


/ | \

Als je altijd probeert om normaal te zijn,
zul je nooit ontdekken hoe uitzonderlijk je kunt zijn

- Maya Angelou