Welkom bij Labyrinspiratie

Praktische informatie

Tarieven

Een consult van een uur kost €80,-
Traditioneel consult, wandelconsult, natuurcoaching, steencirkel consult, labyrintsessie, hartsteen consult, Melchizedek Labyrinth Healing, ontmoeting over rouw, etc.

Goed om te weten:
Natuurcoaching, labyrintsessie en Melchizedek Labyrinth Healing duurt meestal 1 ½ uur en kost dan €99.

Plan wat tijd na een sessie om de ervaring uit te laten klinken. Drink een kop thee met jezelf, maak een wandeling, doe een tukje. Sommige mensen vinden het prettig wat voor zichzelf over de sessie op te schrijven.

Prijzen voor workshops, digitale trainingen, etc. vind je bij de betreffende activiteit.

Prijzen voor vieringen en rituelen op aanvraag.

Consulten en sessies gaarne uiterlijk te voldoen op de dag van de afspraak, contant of via overboeking.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br). Er is ruime parkeergelegenheid schuin tegenover de Schaapshoeve, aan de overkant van de weg.
 

Aanmelden, afspraak maken, meer informatie

Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak, het doen van je aanmelding of krijgen van meer informatie.


Ter verdere informatie

Vertrouwelijkheid:
Ik hou mij aan het ethisch en medisch beroepsgeheim. Alle informatie die besproken wordt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Disclaimer:
Het is goed te weten hoe het zit met aansprakelijkheid. In het kort komt het erop neer dat deelname aan activiteiten, in de praktijk of in de natuur, te allen tijde geheel op eigen risico en uit eigen vrije wil is. Cawen aanvaardt geen aansprakelijkheid bij letsel, schade of verlies. Zowel informatie gedeeld tijdens activiteiten als die op de website aangereikt wordt, mag niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
Lees of download het uitgebreide artikel disclaimer.

Privacyverklaring:
Cawen houdt zich aan het ethisch en medisch beroepsgeheim. Alle informatie die in context van een persoonlijke sessie besproken wordt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Ook houdt Cawen zich aan de AVG spelregels. De gegevens die ik van jou ontvang, worden enkel gebruikt om je op je eigen verzoek van informatie te voorzien: bijvoorbeeld voor het toesturen van mijn nieuwsbrief, toesturen van informatie met betrekking tot je aanmelding voor een activiteit of het beantwoorden van je vraag. Onderaan elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden. Dit kan op elk gewenst moment. Privacy is belangrijk voor mij, daarom zal ik je gegevens niet verkopen, verhuren of aan derden geven.
Lees of download het uitgebreide artikel over het privacy beleid.


/ | \

Werifesteria:
verlangend door het bos zwerven op zoek naar mysterie

 - Oud-Engels werkwoord