Welkom bij Labyrinspiratie

Melchizedek Labyrinth Healing sessie

Melchizedek Labyrinth HealingWord jezelf gewaar dat jij de Kelk van Licht bent - Tony Christie

Melchizedek Labyrinth Healing is een energetische heling die gebaseerd is op het Melchizedek Labyrint. Deze healing brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. De Melchizedek Labyrinth Healing is ingegeven bij en ontwikkeld door Tony Christie, spirituele leraar en heler uit Ierland.


Persoonlijke sessie
Melchizedek Labyrint Healing

Een Melchizedek Labyrint Healing geeft een kalm en ontspannen gevoel, verlaagt stressniveaus en verhoogt energieniveaus, brengt evenwicht in chakra's en energieveld, verbetert de kwaliteit van leven en kan een verschuiving in bewustzijn teweegbrengen.

/ | \

Hoe ziet een sessie eruit?

De healing bestaat uit twee delen. In het eerste deel reis je met je vinger door het Melchizedek Labyrinth. Gedurende bepaalde pauzemomenten worden energiecentra en energielichamen in balans gebracht. Dit helpt je goed te centreren en de aarden.

In het tweede gedeelte ontvang je Melchizedek Healing Energy, een healing voor fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze energetische heling helpt je frequentie en je energieniveau te verhogen. Een hogere frequentie en hoger energieniveau ondersteunt aanwezige helingsprocessen.

De heling vindt zonder fysiek contact plaats.

/ | \

Praktische informatie

  • Een Melchizedek Labyrinth Healing sessie duurt anderhalf uur en kost €99,-.
  • Geef je de voorkeur aan een sessie van maximaal 1 uur, dan kost de sessie €77.
  • Een sessie kan in persoonlijke setting zijn of online gegeven worden.
  • Locatie: de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br).
  • Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of meer informatie.

  • Zelf leren? Je kunt de Melchizedek Labyrinth Healing - foundation level 1 training volgen.

Over Melchizedek

Denk aan Melchizedek niet zo zeer als een persoon genoemd in de bijbel, maar als een universele energetische kracht. Deze kracht hoedt over de ontwikkeling van het bewustzijn van de mensheid. 


Reacties van gasten

De heling heeft me een stuk dichter bij mezelf gebracht
“Op een of andere manier kan ik niet beschrijven wat het voor mij gedaan heeft. Wel weet ik dat het mij een stuk dichter bij mijzelf gebracht heeft. Daar ben ik zeer blij mee en dankbaar voor.” - Henk

Ik voel me bij Carin steeds gedragen, gesteund en vooral sterker worden
"In 2020 verloor ik mijn partner en sindsdien probeerde ik het leven terug te voelen. Weer vreugde te ervaren. Te léven. Ik boekte een Melchizedek Labyrinth healing sessie bij Carin en voelde tijdens de sessie kippenvel, zag beelden, voelde emoties opkomen en weer rustig worden. De healing was intens en werkte nog na.
Carin zelf ervaar ik als iemand die met weinig woorden enorm diep naar de kern gaat. Ze heeft een weten, een wijsheid over zich die niet in woorden hoeft uitgedrukt te worden. Ik voel me bij haar steeds gedragen, gesteund en vooral sterker worden. Dankjewel Carin voor wie je bent en wat je doet." - Kristien

Ik raad iedereen deze sessie aan!
"Door Carin haar kalme en betrokken aanwezigheid heb ik me vol vertrouwen en met mijn ogen dicht overgegeven aan de melchizedek-healing sessie. Carin stemt tijdens de sessie steeds fijn af; geeft uitleg en inzicht als ik dat wil en laat me rustig in mijn proces als ik dat prettig vind. Ik heb het als heel bijzonder ervaren en voelde dat er van alles gebeurde zonder dat ik 'aan het werk' hoefde. Tijdens het tweede deel van de sessie voelde ik grote rust en stevigheid en 'zag' ik vele mooie beelden langs trekken. Zonder er precies de vinger op te kunnen leggen merk ik nog steeds effect van deze sessie. Heel fijn! Ik kan niet anders zeggen dan nogmaals: gun jezelf zo'n sessie." - Hanny

/ | \

Wat zijn andere ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


In 2022 ben ik door Tony Christie opgeleid als Certified Melchizedek Labyrinth Healing practitioner. In 2023 volgde ik bij Tony de opleiding tot trainer. Zie de website van Tony Christie voor meer informatie over Tony en zijn werk als spirituele leraar en healer.

Artwork credits:
'Melchizedek' by Peter Fich Christiansen


/ | \

Er is niks mis met het hebben van een boom als vriend

- Bob Ross