Welkom bij Cawen

Digitale natuurtrainingen

Ja, ik wil meer naar buiten!

De Cawen digitale natuurtrainingen nemen je een jaar lang mee naar buiten. Naar buiten is goed voor je gezondheid, voor zowel lichaam als geest. Ontspan, laad je op en laat je inspireren met de natuur en de kosmos als je leermeesters. Open je blik door zo'n Cawen natuurtraining en geniet bij je volgende wandelingen in de natuur nog meer dan je al deed.

Gedurende een jaar ontvang je negen keer een mooie oproep om de natuur om je heen te ontdekken. Tegelijkertijd kun je je eigen natuur beter leren kennen. Deze digitale natuurtrainingen geven je de mogelijkheid van thuis uit, in je eigen omgeving en in je eigen tempo eens extra naar buiten te gaan.


1. Training
Op stap met de bomen I, II en III

Deze inheemse bomen nodigen je uit hun kwaliteiten eens bij jezelf te onderzoeken. Je leert jezelf beter kennen met bijzondere gewone bomen als je gids. Deze trainingen toont je kenmerken en symboliek van de bomen, waardoor geen boswandeling meer hetzelfde zal zijn. Je kunt kiezen uit drie bomenreeksen.

Start elk jaar op 1 februari. Kosten per training per jaar: zowel digitaal als fysiek lesmateriaal €295 of alleen digitaal lesmateriaal €144. Als je kiest voor alle drie jaargangen, kun je gebruik maken van een speciale prijs. Meld je aan of lees hier meer.


2. Training
Op stap met Moeder Aarde

De natuur doet het je elk jaar voor: het eeuwige proces van groei, verval en nieuwe groei. Acht inheemse godinnen nemen je mee in dit creatieproces van zaaien, ontkiemen, rijpen, oogsten en vieren. Je ontdekt hoe jij met jouw creatieprocessen omgaat en doet er nieuwe inspiratie over op.

Start elk jaar op 1 februari. Kosten per training per jaar: zowel digitaal als fysiek lesmateriaal €295 of alleen digitaal lesmateriaal €144. Meld je aan of lees hier meer.


3. Training:
Pas op de plaats

Deze praktische training tussen Aarde en Hemel leert je over verschillende natuurverschijnselen om je heen en boven je. Van je lichaam tot het heelal, van je achtertuin tot de Melkweg. Je weer onderdeel voelen van de natuur en je weer verbonden weten met het heelal.

Start elk jaar op 1 februari. Kosten per training per jaar: zowel digitaal als fysiek lesmateriaal €295 of alleen digitaal lesmateriaal €144. Meld je aan of lees hier meer.


4. TIP!
Proefles met Plataan

Bestel een proefles! De proefles laat je kennismaken met mijn manier van werken. Het geeft je een extra bomenmodule bestaande uit de documentatie en de visualisatie, waarin Plataan haar wijsheid over in het hier en nu zijn met je deelt. Daarnaast ontvang je de inhoudsopgaven van de Op stap met de Bomen en Op stap met Moeder Aarde trainingen.

Je ontvangt het materiaal per e-mail. Kosten €18. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meteen of lees hier meer.


5. TIP!
Werkboek Vriendjes met het donker

Ontdek de nachtelijke wereld met het werkboek Vriendjes met het donker. Dit werkboek laat je op verschillende manieren kennismaken met het donker. Het is tegelijkertijd een dwarsdoorsnede die je een blik geeft op de Pas op de plaats training.

Je ontvangt het materiaal (werkboek) per e-mail. Kosten €9. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meteen of lees hier meer.


Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Neem contact met me op! Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nu nog niet maar volgend jaar wel?
Blijf op de hoogte via de 'Cawen inspireert' nieuwsbrief.

Twijfels over een training starten na de decembermaand? Laat geld geen reden zijn om niet aan te melden. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.


/ | \

Werifesteria:
verlangend door het bos zwerven op zoek naar mysterie

 - Oud-Engels werkwoord